De Beste Rugzakken
10 creatieve toepassingen voor je rugzak waar je nog niet aan gedacht hebt

10 creatieve toepassingen voor je rugzak waar je nog niet aan gedacht hebt

Geplaatst door 15-10-2021 17:04 door Sophie Jacobiatus

Als student weet ik zeker dat je rugzak je meest vertrouwde en trouwe metgezel is. Hij draagt al je benodigdheden en nog een heleboel extra spullen ook! Maar wist je dat je hem voor veel meer kunt gebruiken dan het dragen van studieboeken? Hier zijn 10 creatieve toepassingen voor je rugzak die je niet wilt missen.

 1. Picknick: Als je je listig voelt en je geliefde wilt trakteren op een spontane picknick, pak dan gewoon je rugzak en vul hem met hapjes en drankjes.

 2. Boodschappentas: Neem de volgende keer dat je naar de winkel gaat je rugzak mee als boodschappentas! Hij is gemakkelijker te hanteren dan een plastic tas, en er kunnen ook veel spullen in.

 3. Kussen: Als je studentenhuis geen comfortabele kussens heeft, vul dan je rugzak met wat handdoeken of kleding en gebruik het als je eigen aangepaste kussen.

 4. Noodvoedselvoorraad: Bewaar een kleine snack in je rugzak voor noodsituaties. Mocht je honger krijgen tussen de lessen door of als je laat buiten bent, dan zul je jezelf dankbaar zijn dat je voorbereid bent.

 5. EHBO-kit: Vul een klein zakje met noodzakelijke EHBO-artikelen en bewaar het in je rugzak. Zo ben je voorbereid in geval van nood.

 6. Schoolspullen: Vul je rugzak met basis schoolspullen zoals schriften, potloden, gummen, linialen, enzovoort. Zo ben je altijd voorbereid op elke les.

 7. Boodschappentas: Op dagen dat je geen grote boodschappentas hebt, gebruik je in plaats daarvan gewoon je rugzak. Het is een geweldige manier om je eten en andere belangrijke spullen mee te nemen.

 8. Muziekuitrusting: Als je muzikant bent, kun je je rugzak gebruiken als opbergtas voor je muziekspullen. Het is veel gemakkelijker mee te nemen dan een lompe koffer!

 9. Prullenbak: Gebruik je rugzak om al het afval rond je huis of zelfs buiten te verzamelen. Zo bespaar je tijd en hoef je niet meerdere keren op pad om al het afval weg te slepen.

 10. Gewichtstraining: Vul je rugzak met zware voorwerpen zoals boeken of stenen en gebruik die als geïmproviseerd gewicht. Een paar squats, lunges en andere lichaamsgewichtoefeningen doen met een geladen rugzak kan je een geweldige training geven!

  Met een beetje creativiteit kan je rugzak gebruikt worden op manieren die je je nooit had voorgesteld. Vergeet dus niet zoveel mogelijk gebruik te maken van je trouwe metgezel!